diumenge, 26 de juliol del 2009

5è DIA
















5è dia
Des de Santa Bàrbara ens vam dirigir cap a les platjes de Malibú, vam donar un passeig per la platja i va manar a fer la compra.

Aquest dia vam descubrir que teniem un gran xef, el Martí ens va preparar una gran paella que ni al Bulli te la pots menjar de tant bona que era.

Després d’haver digerit la paella, ens vam dirgigir cap a Los Angeles, vam aparcar a les platjes de Santa Mònica, hi ens vam banyar al Pacífic vigilats pels Vigilantes de la Playa. Les onades eren impresionants semblava que volaves.

Després del bany va manar a fer turisme per L.A, i gràcies a un home ens vam estalviar una gran caminada, ja que ens va dir co manar a Hollywood Boulevard amb la autocaravana. Vam passejar pel Walk of Fame veient les estrelles gravades al carrer dels artistes de cinema i de música. Com que esravem molt cansats, vam buscar un lloc per aparcar l’autocaravana, amb un barri residencial i va manar a dormir.










3 comentaris:

  1. Hola Enric i companyia, som la Su i el Manuel.... quina passada nois... des del sofà de casa ens doneu molta enveja veure les fotos i llegir tot allò que aneu escribint. Disfruteu i pengeu cosetes per posar-nos les dents llargues. Un petó

    ResponElimina
  2. Martí.... esperem que aviat ens facis una paella tant bona!jejejejej
    Elisenda

    ResponElimina
  3. Ei Manuel Ja te comprat la samarreta!!! perquè vegis que ja hi penso jejejej, apa un petó per tots!!!

    ResponElimina